Implantul dentar ceramic whiteSKY - 100% biocompatibil

Implantul dentar ceramic whiteSKY - 100% biocompatibil

Pacienții își doresc un zâmbet perfect

Cererile pentru estetică dentară din partea pacienților sunt din ce în ce mai numeroase, odată cu acceptarea tratamentelor cu implanturi dentare. Aceștia împărtășesc ideea medicilor că cea mai bună soluție pentru înlocuirea dinților extrași este implantul dentar. Atitudinile față de stomatologi se schimbă odată cu schimbarea percepției pacienților. Dacă până acum cabinetul stomatologic era văzut precum un loc în care mergem doar când apar dureri se estompează și locul său este luat de ideea medicului dentist ca manager de sănătate care are, de asemenea, o influență semnificativă asupra sănătății dinților, dar și asupra aspectului acestora, astfel încât să nu existe diferențe între dinții naturali și cei artificiali atât ca funcționalitate cât și ca aspect.

În acest context, implanturile de zirconiu whiteSKY oferă noi oportunități pentru a oferi pacienților restaurări dentare de înaltă calitate și mai presus de toate, estetice. Aspectul noilor dinți nu va fi afectat de nuanțe închise, nici măcar în cazurile în care pacientul zâmbește în lumina directă și puternică.

Implanturile de zirconiu whiteSKY sunt recomandate situațiilor clinice în care este nevoie de înlocuirea unor dinți vizibili, în special pentru restaurarea dinților frontali sau pentru restaurarea imediată - dovedită viabilă atât științific cât și în practică. Deoarece zirconium nu are proprietăți metalice, whiteSKY este, de asemenea, soluția perfectă pentru pacienții cu sensibilitate la metale.

Lipsa metalului din construcția acestui implant protejează pacienții de reacții alergice nedorite. whiteSKY, care este fabricat exclusiv din „brezirkon”, este pe deplin biocompatibil și de asemenea, este perfect potrivit pentru pacienții deosebit de sensibili. Studiile științifice au arătat că prezintă aceleași caracteristici ca suprafețele de titan comparabile în ceea ce privește osteointegrarea.

Literatura științifică despre stomatologie arată că sunt necesare suprafețe aspre pentru osteointegrare, aceasta pentru a facilita atașarea osteoblastelor. Pe baza acestor cunoștințe științifice, suprafața whiteSKY este sablată pentru a atinge un nivel definit de rugozitate.

Avantajele whiteSKY

  • Stabilitate primară ridicată datorită condensării osoase
  • Atașarea optimă a țesuturilor moi
  • Acumularea scăzută a plăcii
  • Rezultate estetice remarcabile
  • 100% fără metal
  • 100% biocompatibil
  • Studii caz pe termen lung (disponibile din 2006)

Pentru a afla dacă și în situația medicală a dumneavoastră puteți beneficia de avantajele tratamentului cu implanturi dentare, programați-vă un consult în clinica noastră.

La Implant Consult construim zâmbete!