Noul implant copaSKY ultrascurt

Implanturi germane pentru zâmbete românești - Dantură completă, restaurare estetică

Cu copaSKY ultrascurt, de la bredent medical, ni se oferă acum soluția ideală pentru tratamentul cu implanturi dentare în cazul crestelor alveolare scurte și late.

Noul implant copaSKY ultrascurt a fost dezvoltat special pentru pacienții cu resorbție osoasă. Utilizarea acestui implant ultrascurt evită procedurile chirurgicale pentru augmentare osoasă. Utilizarea optimă a osului disponibil este asigurată grație designului implantului și protocolului chirurgical orientat spre os, astfel încât stabilitatea primară ridicată și osteointegrarea completă sunt garantate. În acest fel, atât stresul traumatic pentru pacienți cât și numărul de ședințe de tratament pot fi reduse.

În plus, din punct de vedere al portofoliului protetic, specialiștii în restaurări pe implant au dezvoltat cu atenție o gamă de părți protetice, cu un număr redus de componente, care este capabilă să îndeplinească toate cerințele.

Primul implant SKY® a fost introdus pe piața dentară în urmă cu 15 ani și a fost continuu dezvoltat în continuare de atunci. Similar evoluției biologice, caracteristicile bune ale implanturilor au fost îmbunătățite constant și incluse ulterior în extensiile sistemului.

În consecință, copaSKY poartă codul designului implantului blueSKY, cel mai reușit implant din istoria restaurărilor dentare imediate.

Proiectarea implantului în combinație cu protocolul chirurgical permite inserarea atraumatică în osul dur și îi conferă o stabilitate primară ridicată datorită compresiei în osul moale. Astfel, pentru ori ce tip de calitate osoasă, se obține o stabilitate primară ridicată și implantul copaSKY poate fi restaurat imediat.

Conexiunea scurtă dar combinată, conică și cu pereți paraleli, un element de noutate pentru sistemul de implanturi dentare SKY, este specifică pentru toată gama de implanturi copaSKY și reprezintă baza soluțiilor protetice medicale unice, de la restaurarea cu un singur dinte pe punți cimentate sau cu șurub până la restaurări detașabile.

copaSKY beneficiază de suprafață OCS (osseo-connect-surface), deja folosită și testată, această suprafață a permis implanturilor SKY să stabilească repere în ultimele decenii în implantologie - încărcarea imediată a implanturilor dentare. Designul filetului și finisajul special al suprafeței implanturilor SKY garantează o stabilitate primară ridicată și o osteointegrare rapidă.

Știm deja că pentru un tratament reușit cu implant dentar este nevoie, pe lângă implantul dentar cu toate calitățile pe care le-am enumerat mai sus și de elemente de protetică excepționale, atât funcționale cât și estetice. Filosofia bredent a făcut posibilă și aici dezvoltarea unor soluții bazându-se pe materiale noi cu calități identice cu ale dintelui natural. De exemplu BioHPP. Acest material face posibil ca dintele artificial sa absoarbă o parte din energia mușcăturii și astfel să diminueze șocul suferit de os prin intermediul implantului inserat. Care sunt avantajele? Evidențiem doar două: permite încărcarea imediată și mărește semnificativ durata de viață a implantului. Este un material foarte ușor. Care sunt beneficiile? Protezarea se poate face în același timp cu inserarea fără a mai fi nevoie să așteptăm luni de zile pentru osteointegrare iar riscul de respingere de către organism a implantului scade. Greutatea extrem de redusă face posibilă solidarizarea implanturilor inserate printr-o bară realizată din BioHPP pentru tratamente ale edentaţiei totale, așa cum este SKY fast & fixed.

Tratamentul cu implanturi dentare nu este un panaceu universal. El este recomandat doar acolo unde dintele natural nu poate fi salvat de către medicul dentist. Evident, situația clinică a pacientului este cea care determină medicul să propună pacientului un astfel de tratament. Este bine de știut că totdeauna există și alte opțiuni pentru pacient. De exemplu, puntea dentară. Adică, după extragerea unui dinte irecuperabil, pentru a umple golul sunt afectați cei doi dinți alăturați care să sprijine astfel o punte care să susțină proteza dintelui lipsă.

Despre toate acestea putem discuta în amănunt doar în clinica noastră și abia după o primă consultație de evaluare. Nu ezitați să ne contactați pentru o programare.

La Implant Consult construim zâmbete!