Implanturi germane pentru zâmbete românești

Implanturi germane pentru zâmbete românești - Dantură completă, restaurare estetică

Avem încredere în tehnologie. Am ales încă de la început calitatea. Calitatea pentru un preț corect.

Folosim cu succes un sistem de implanturi dentare “Made in Germany”. După mai bine de 10 ani avem convingerea că am făcut cea mai bună alegere pentru pacienții noștri. Fie că discutăm despre restaurări unidentare sau a întregului arc dentar, noile tehnologii bredent, confirmă mottoul companiei: “Leading in immediate restorations powered by physiological prosthetics”.

Bazat pe concepte inovatoare, grupul bredent este singurul care oferă terapii imediate de restaurare și concepte terapeutice extraordinare. Pentru companii dinamice, cum este „bredent group International”, cheia succesului este gândirea în perspectivă. De la bun început, ideea din spatele sistemului de implanturi SKY a fost să ofere soluții protetice de restaurare optime pentru toate situațiile relevante clinic, utilizând cât mai puține componente cu putință și care fac posibilă încărcarea imediată.

Implant nou - ADN dovedit. Primul implant SKY® a fost introdus pe piața dentară în urmă cu 15 ani și a fost continuu dezvoltat. Similar evoluției biologice, caracteristicile bune ale implanturilor au fost îmbunătățite constant și incluse ulterior în extensiile sistemului. În consecință, copaSKY poartă codul de proiectare a implantului blueSKY, cel mai reușit implant din istoria restaurărilor dentare imediate.

Ținând cont de succesul noului implant copaSKY - ultra scurt, pe care îl folosim și în clinica noastră chiar din anul 2017, anul apariției acestuia, cercetările și feedbackul de la practicieni, au revelat nevoia unui nou implant. copaSKY - lung. Acesta a intrat de puțin timp în familia SKY, așa încât, astăzi putem oferi pacienților cele mai adecvate soluții pentru toate situațiile clinice.

Proiectarea implantului în combinație cu protocolul chirurgical permite inserarea atraumatică în osul dur și îi conferă o stabilitate primară ridicată datorită compresiei în osul moale. Astfel, pentru ori ce tip de calitate osoasă, se obține o stabilitate primară ridicată și implantul copaSKY poate fi restaurat imediat.

Conexiunea scurtă dar combinată, conică și cu pereți paraleli, un element de noutate pentru sistemul de implanturi dentare SKY, este specifică pentru toată gama de implanturi copaSKY și reprezintă baza soluțiilor protetice medicale unice, de la restaurarea cu un singur dinte pe punți cimentate sau cu șurub până la restaurări detașabile.

Evident, suprafața “osseo connect surface” (ocs)® a fost păstrată și pentru noul implant. Aceasta pentru că întocmai ca la dintele natural este necesar să se reducă acumularea plăcii. Datorită calității suprafeței implantului obținută prin diverse prelucrări mecanice, termice și chimice, aceasta facilitează aderarea fibrelor orizontale ale țesutului conjunctiv. Canalele microscopice orizontale de pe implanturile SKY susțin, de asemenea, atașarea țesutului moale, astfel încât să se creeze un tip de manșetă de etanșare pentru a proteja implantul. În plus, suprafețele gravate și sablate oferă stabilitate primară dar și osteointegrare rapidă prin atașarea de corpul implantului a osteoblastelor.

Știm deja că pentru un tratament reușit cu implant dentar este nevoie, pe lângă implantul dentar cu toate calitățile pe care le-am enumerat mai sus și de elemente de protetică excepționale, atât funcționale cât și estetice. Filosofia bredent a făcut posibilă și aici dezvoltarea unor soluții bazându-se pe materiale noi cu calități identice cu ale dintelui natural. De exemplu BioHPP. Acest material face posibil ca dintele artificial sa absoarbă o parte din energia mușcăturii și astfel să diminueze șocul suferit de os prin intermediul implantului inserat. Care sunt avantajele? Evidențiem doar două: permite încărcarea imediată și mărește semnificativ durata de viață a implantului. Este un material foarte ușor. Care sunt beneficiile? Protezarea se poate face în același timp cu inserarea fără a mai fi nevoie să așteptăm luni de zile pentru osteointegrare iar riscul de respingere de către organism a implantului scade. Greutatea extrem de redusă face posibilă solidarizarea implanturilor inserate printr-o bară realizată din BioHPP pentru tratamente ale edentaţiei totale, așa cum este SKY fast & fixed.

Tratamentul cu implanturi dentare nu este un panaceu universal. El este recomandat doar acolo unde dintele natural nu poate fi salvat de către medicul dentist. Evident, situația clinică a pacientului este cea care determină medicul să propună pacientului un astfel de tratament. Este bine de știut că totdeauna există și alte opțiuni pentru pacient. De exemplu, puntea dentară. Adică, după extragerea unui dinte irecuperabil, pentru a umple golul sunt afectați cei doi dinți alăturați care să sprijine astfel o punte care să susțină proteza dintelui lipsă.

Despre toate acestea putem discuta în amănunt doar în clinica noastră și abia după o primă consultație de evaluare. Nu ezitați să ne contactați pentru o programare.

La Implant Consult construim zâmbete!